Singi-juustukolmnurgad

Kogus: kolm võileiba
Valmistamisaeg: 4 minutit
6 viilu Leiburi Kuldset röstsaia
50 g maasuitsusinki
40 g värsket kurki
50 g riivitud juustu
1 tl mahedat sinepit
2 sl maitsestamata jogurtit
1 sl majoneesi
soola, pipart

Juhend:

Sink ja juust on võileiva valmistamisel kõige klassikalisemad komponendid. Pole ka miskit imestada, sest need toorained sobivad omavahel imehästi kokku. Ka selles võileivaretseptis sobivad need hästi kokku, olgugi, et tegemist ei ole klassikalise võileivaga.

Tee nii:
Haki sink ja kurk väikesteks tükkideks. Pane kaussi singi- ja kurgitükid, riivitud juust, lisa segades juurde sinep, jogurt ja majonees ning maitsesta soola-pipraga. Laota segu kolmele röstsaiale, laota neile peale ülejäänud 3 saiaviilu, suru kergelt peale ning lõika diagonaalis pooleks. Söö koheselt.