Vegeburger kale ja avokaadoga

1 tk Leiburi burgerikukkel
1 tk küüslauguküüs
1 tl sidrunimahla
1 tl soola
60-80 g sojajogurit
1 tk taimne burger (nt porgandi-, peedi, oa- või kikerhernekotlet)
2 spl hummust
2-3 lehte kalet (lehtkapsast)
1/2 avokaadot
1/2 tomatit
idusid

Juhend:

Kõigepealt valmista kaste: sega omavahel jogurt, sidrunimahl ja peenestatud küüslauk.
Haki lehtkapsas ja hõõru seda tugevalt sõrmede vahel soolaga pehmemaks.
Kuumuta oma lemmik valmisburger kiirelt pannil või praeahjus ja ära unusta ka kuklipooli – nii saad mõnusa krõbeda pealispinna.
Määri mõlemale kuklipoolele hummust, aseta alumisele poole peale burger, kapsas, tomati- ja avokaadoviilud.
Jaga kaste ühtlaselt kõige peale, siis lisa idud ja kata pealmise kuklipoolega ning naudi soojalt.