Võileivad kiirelt marineeritud valge kalaga

Kogus: 2 võileiba
Valmistamisaeg: 3 minutit
2 viilu Leiburi Rösti (kaera)
100 g valge kala fileed (nt vimma- või siiafilee)
1 sl värsket tilli
1 tl sidrunist pressitud mahla
0,5-1 tl mahedat sinepit
1 tl Kreeka jogurtit või hapukoort
toasooja võid
soola, pipart, suhkrut

Juhend:

See võileib on eriline, sest koosneb küll ise marineeritud kalafileest, kuid kogu valmistamisprotsess võtab aega maksimaalselt 3 minutit. Rösti lihtsalt saiaviilud krõbedaks (tänu õhukesele viilule on sai veel eriti krõbe!), samal ajal marineeri kala umbesminutijagu ning siis serveeri seda juba soojal saiaviilul.

Tee nii:
Pane kalafileeviilud kaussi, lisa sool-pipar, paar tera suhkrut, till ning sidrunimahl, sega. Seejäre lisa segades juurde sinep ja jogurt. Lase minutijagu kalal maitsestuda. Määri röstsaiadele või ning kata kalaviiludega. Raputa peale täiendavalt sool-pipart ja tilli.