Tarbi toitu targalt

  • Pagaritooted markeeritakse „parim enne” kuupäevaga pakendi klambril. See tähistab kuupäeva, milleni säilib toote nõuetekohane kvaliteet, aga seda on ohutu tarbida ka pärast „parim enne” kuupäeva möödumist.
  • Leiba-saia soovitame hoida kile- või paberkotis kuivas ja jahedas, aga mitte külmikus – väheste plusskraadide juures toimub tahkumisprotsess kõige kiiremini ning maitseomadused halvenevad.
  • Värske toode sobib sügavkülmutamiseks ja tarbimiseks kolme kuu jooksul.
  • Veidi vanemat leiba-saia saab ära kasutada soojade grill- ja ahjuvõileibade valmistamiseks ning mitmete teiste toitude koostisosana.
  • Palaleibade värskust aitab taastada grillimine kaks poolt koos.

2011. aastal tehti Leiburis suurinvesteering Skandinaavias ainulaadse puhasruumi tehnoloogia kasutuselevõtuks, mis võimaldab Leiburi röstitooteid säilitusaineid lisamata valmistada ja hügieeniliselt pakkida, tagades toodetele 7-päevase ja pikema säilivusaja. Meie rukkileivad püsivad kaua pehmed ja maitsvad tänu traditsioonilise juuretise kasutamisele.

Tootjana teeme alates 2010. aastast igapäevaselt koostööd Tallinna, Tartu ja Pärnu Toidupankadega, kelle abil jõuavad meie realiseerimata tooted just nende inimesteni üle Eesti, kes seda tõeliselt vajavad. 2012. aastal saime ühe suurima partnerina Toidupanga Hea Südame auhinna.

Hügieeninõudeid ja säilitamist arvesse võttes ei ole kilepakendile seni head alternatiivi. Vii Leiburi pakendid alati lähimasse kogumispunkti või -konteinerisse. Vastutustundlik käitumine võimaldab hoida loodust ning keskkonnasäästlikku taaskasutamist.