Uus tootesari Leiburi valikus – burgerikuklid

11.5.2017

Leiburi tooteperekonda on lisandunud Skandinaavia tänavagurmee lipulaevad – mõnusalt käepärase suurusega seesamiseemnetega kaetud Leiburi burgerikukkel ning nisu- ja kaerakliidega Leiburi burgerikukkel kliidega.

Klõpsa pildil, et tootest rohkem teada saada!

Hõrgu ja mahlase burgeri valmistamine kodus ei ole täppisteadus, vaid puhas looming. Millised maitsed kokku panna või millises järjekorras koostisained üksteise peale laduda – see kõik on tegija valik. Piirid seab vaid Sinu fantaasia!

Kutsu sõbrad kokku ja valmistage koos trendikat tänavatoitu just oma maitse järgi!

Röstitud sai on kõige maitsvam – mõned nipid!
Kui soovid tõeliselt hõrku hamburgerit, ära unusta burgerisaia enne serveerimist röstida. Nii omandab see vaid mõne sekundiga ideaalse tekstuuri, lõhnab nagu värskelt küpsetatud ja koorik muutub krõbedaks.
Kui oled saia kord juba röstima hakanud, ei jäta Sa seda enam kunagi tegemata.


Röster
Röstris on hamburgerisaiu loomulikult kõige lihtsam röstida. Parima tulemuse saad sellise röstriga, kuhu mahuvad tavalistest röstsaiaviiludest veidi suuremad saiad. Nii ei jää sai röstrisse kinni ja kuumeneb ühtlaselt.


Praepann

Pärast burgerite praadimist on see suurepärane võimalus praerasv ära kasutada. Ärge pliiti veel välja lülitage ja sättige saiad lihtsalt pannile. Pannil röstimine annab saiale ilusa läikiva pinna ja lisab maitset. Kui soovid vaheldust, proovi saia röstida ka pärast nt sibula, peekoni või muude lisandite praadimist

 

Praeahi
Ahjus röstida on kõige parem ahjurestil ja kõrgel temperatuuril. Enne röstimist võid saiu pintseldada rapsiõliga– nii saad saiadele meeldivalt läikiva pinna ja väldid nende kuivamist.

 

Grill
Kui soovid saiadele ilusaid grillirante, on grillil röstimine ainus õige valik! Grilli kõigepealt muud toidud valmis ja rösti siis saiad. Arvesta sellega, et grill on väga kuum, nii et saiad võivad kergesti kinni kõrbeda.

 

Vaata lisaks meie inspireerivaid retsepte siit!