Praetomatileivad
Kogus: | 2 võileiba |
Valmistamisaeg: | 3-4 minutit |
2 viilu | Leiburi Rukkipala |
1 tl | võid |
8 | tomativiilu |
2 tl | palsamiäädikat |
sulatatud juustu | |
basiilikulehti | |
soola, pipart | |
Lutserni idusid |
Juhend:
Midagi teistsugust, aga siiski väga-väga head. Kui soovid enda organismile pisut lihavaesemat perioodi, siis need võileivad sobivad ideaalselt näiteks hommikusöögiks või kergeks vahepalaks. Kindlasti ära unusta võileivale lisamast lutserni idusid, sest need lisavad maitset ja mahlasust.
Tee nii:
Määri Rukkipaladele (neljale viilule) sulatatud juust. Kuumuta pannil või ning pane tomativiilud pannile küpsema, lisa palsamiäädikas, maitsesta soola-pipraga. Kuumuta hetk ühelt poolt ning siis pisut ka teiselt poolt. Laota küpsenud tomativiilud võileibadele, laota peale basiilikulehed ja idud ning kata teise leivaviiluga.