Röstburgerid veisekotleti ja tartarikastmega

Retsept neljale
4 Leiburi Kaerasepiku pala
1 sibul
2 küüslauguküünt
400 g veisehakkliha
2 saiaviilu
2 sl mahedat sinepit
1 muna
soola, pipart
jahu
Kaste:
75 g hapukoort
75 g majoneesi
3 marineeritud kurki
suhkrut, soola
mahedat sinepit
parmesani juustu
tilli

Juhend:

Kastme valmistamiseks haki kurk hästi peeneks ning sega hapukoore ja majoneesiga. Maitsesta soola ja pipraga ning pane kotlettide valmimise ajaks külma maitsestuma.
Kotlettide jaoks haki sibul ja küüslauguküüned peeneks, prae õliga piserdatud pannil klaasjaks ja lisa hakklihale. Peenesta hakklihamassi saiaviilud. Lisa sinep ja muna. Sega. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi massist neli suur lapikut kotletti, veereta neid jahus ja prae mõlemalt poolt.
Määri Leiburi Kaerasepiku palade alumistele viiludele tartarikastet ja säti peale kotletid. Maitsesta sinepiga, riputa juurde veidi tilli ja juustulaaste ning kata teise palapoolega. Serveeri kohe!