Punapeedi-kitsejuustuburger
4 | Leiburi burgerikuklit seesamiseemnetega |
4 | väikest punapeeti |
1 spl | õli |
2 tl | mett |
1/4 tl | soola |
1/4 tl | musta pipart |
200 g | kitsejuustu |
100 g | salatit |
100 g | crème fraîche’i |
2 tl | värsket mädarõigast |
1/4 tl | soola |
Juhend:
Meie meelest on punapeedi ja kitsejuustu kombinatsioon täiuslik. Vastupandamatu burgeri kroon on mädarõikaga maitsestatud kaste.
Koorige punapeedid ja lõigake u 1 cm paksusteks viiludeks. Küpsetage peediviile pannil nõrgal kuumusel u 15 minutit. Võtke pann tulelt ning maitsestage peete mee, soola ja musta pipraga. Valmistage kaste – riivige mädarõigast crème fraîche’i hulka ja maitsestage soolaga. Küpsetage kitsejuustuviile kummaltki poolelt 30 sekundit. Laske ka burgerikukli pooled küpsetuspannil soojaks.
Komplekteerige burger, pannes esmalt põhjale kastet, sellele peediviilud ja lõpuks kitsejuust. Vahele pange ka pisut salatit.
Nautige!