Burger peekoni ja marineeritud punase sibulaga
4 tk | Leiburi Brioche burgerikuklit |
4 tk | Rakvere Veiseburgerit |
4 viilu | Epiim Special juustu |
4 viilu | Rakvere Ameerikapärast toorsuitsupeekonit |
8 sl | Felix Tomatiketšupit |
2 tk | punast sibulat |
6 sl | punast veiniäädikat |
1 tl | suhkrut |
1/2 tl | soola |
4 | tomativiilu |
lehtsalatit |
Juhend:
Viiluta sibul, sega soola, suhkru ja äädikaga ning jäta vähemalt 15 minutiks maitsestuma.
Valmista grillil või pannil veiseburger vastavalt pakendi juhistele. Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.
Küpseta peekoniviilud pannil või grillil krõbedaks ja soojenda samas ka kuklipooled.
Kata kuklipooled ketšupiga, tõsta alumisele kuklipoolele kotlet, sellele lehtsalat, peekon, tomativiilud ja marineeritud sibul. Kata pealmise kuklipoolega.